top of page

BRIDGING and MORE bouwt vertrouwen tussen ondernemers.

Wij geloven dat een goede deal gebaseerd is op vertrouwen. Wij luisteren naar uw noden en plannen. Op onze events zorgen wij voor een ontspannen sfeer en stellen wij u graag voor aan voor u geselecteerde ondernemers. Zo zorgen wij voor relevante contacten en creëren wij uw vertrouwen om zaken te doen.

Ons aanbod

Wij organiseren ontbijten, lunches en diners voor onze klanten met de ondernemers die zij wensen te ontmoeten, op een locatie naar keuze. Daarnaast nodigen we onze klanten ook graag uit op sportwedstrijden. Alle klanten worden hiervoor minstens zes keer per jaar uitgenodigd.

 

Wij organiseren verschillende keren per jaar een town hall event, waarop alle leden worden uitgenodigd. Naast het netwerken voegen we hier steeds een moment van ontspanning aan toe of voorzien we een spreker betreffende een actueel onderwerp.

Ongeveer 70% van onze leden bevinden zich in de vastgoedsector. Met BRIDGING and MORE vormen we zo een eco-systeem van kwalitatieve bedrijven die de hele value chain afdekken, van projectfinanciering tot verkoop.

30% van onze leden bevinden zich in de brede dienstensector. Zij bieden relevante professionele ondersteuning voor het eco-systeem.

input website B&M.png
input website B&M.png
Image by Vladislav Vasilev

Wie zijn we

fotoTim_edited.jpg

Tim Van Keer

Tim heeft 20 jaar ervaring als manager in de financiële sector (kredieten) en is net aan zijn 2e legislatuur begonnen als directielid van het Autonoom Gemeentebedrijf in Lier (vooral vastgoed).

Hij deed ervaring op in het verenigingsleven als voorzitter van een 1e nationale zaalvoetbalclub, alwaar hij de smaak van het netwerken te pakken kreeg en zijn eerste ondernemersnetwerk uitbouwde.

 

Voor Tim is bruggen bouwen tussen ondernemers een passie én vertrouwen een sleutel tot succes.

fotoPieter.jpg

Pieter Defoort

Pieter heeft meer dan 15 jaar ervaring als consultant en combineerde dit zes jaar met een politiek mandaat als schepen van financiën en sport. In beide functies is bruggen bouwen en vertrouwen geven én verdienen een voorwaarde voor succes. 

Contacteer ons

Uw bericht werd succesvol verzonden

bottom of page